Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piroska kalandjai a farkasokkal

2019. augusztus 12. 20:33 - Kolléga

Hogyan udvaroljunk a gloryban és a gloryn kívül?

Útmutató férfiaknak Piroskától

Drága Uraim,

mivel úgy érzem, ez örök és hasznos téma, szeretnék nektek segíteni abban, hogy hogyan tudjátok leginkább becserkészni vagy megtartani a kiszemelt hölgyeket. Már csak azért is – bár nem akarok diszkriminatív lenni – de kissé úgy érzem, hogy a Gloryba járó farkasok között az udvarlás egy kicsit még nehezebb téma, mint általánosságban.

high-heels-espresso-red-high-passion-coffee.jpgTalán nem mindenki tudja, de tény, hogy Casanova nem azért dugott meg életében 5627 nőt, mert annyira szép férfi volt, hanem mert pontosan tudta mit szeretnének hallani a hölgyek, és eleget is tett ezen elvárásoknak. Tehát ha szeretnéd Casanova hódításainak számát minél inkább megközelíteni, akkor tanulj meg néhány alapvető szabályt, és máris nyert ügyed van!

Először is tisztázzuk a BÓK alapfogalmát: a bók nem azt jelenti, hogy igazat kell mondanod, hanem azt, hogy szépet kell mondanod, ami nem mindig fedi tökéletesen egymást. Példa: ha egy hölgy egy kicsit kancsal, de szépek a szemei, nem azt mondod neki, hogy „Kicsit kancsal vagy, de szépek a szemeid”, hanem csak annyit, hogy „Szépek a szemeid”. Nem bonyolult, és tulajdonképpen még igaz is.

Arra próbálj ráérezni, hogy mit szeret a nő saját magában, és arra erősíts rá! Én például mindig mélyen dekoltált ruhákban mászkálok és kidobom a melleim, tehát azt simán lehet dicsérni, mert büszke vagyok a halmaimra. Ha egy nő miniszoknyában érkezik, ájulj el a formás vádlijától, mert azt akarja megmutatni neked. Ha semmi olyan megnyerőt nem találsz a hölgyben, amit különösebb erőlködés nélkül tudnál füllenteni, akkor még mindig ott marad talonban az az opció, hogy az eszét dicsérd, de ezt lehetőleg legalább 10 perc beszélgetést követően, különben nem leszel hiteles.

A legszuperebb hódítási taktika egyébként, ha – akár egyetlen estére is – „beleszeretsz” az adott hölgybe. Ráhangolódsz, ráérzel, isteníted és a tenyereden hordod. Na, ennek egyetlen nő sem tud ellenállni. És hogy hogyan csináld? Odafigyeléssel. Ez egyébként a legkedvesebb gesztus amúgy is, amit egy másik emberrel tehetsz bármilyen szituációban. Hogy figyelsz rá és érdeklődsz iránta. A nők ezt különösen szeretik. Kérdezz sokat, hagyd beszélni és kibontakozni, és próbáld meg legalább a felét megjegyezni annak, amit mond, ha legalább középtávra (ami 2 hetes periódusnál hosszabb időtartam) tervezel, mert nincs annál bosszantóbb egy nő számára, mikor rájön, hogy a férfi semmit nem jegyzett meg érzelmes megnyílásából. És fordítva, nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor egy férfi felemleget egy általunk elejtett szót és megjegyzést.

girl-woman-hair-leather-dry-female-793903-pxhere_com.jpgHa a Gloryban ismerkedsz, első nagy kérdés, hogy párokhoz csatlakoznál vagy szóló hölgyhöz. Előbbi esetben – tapasztalt farkasok bevallása szerint – nem is a hölgy a leginkább meghódítandó, hanem a férfival kell „jóban lenni”. Nyilván egy szemkontaktus a kiszemelt hölgytagjával azért fontos, mert ha a nőnél nulla kémia van, akkor valószínűleg hiába minden. Azt, hogy férfiak hogyan haverkodnak össze egymással, én nem tudom, de ahogy a lelki szemeimmel elképzelem, a csatlakozó férfinak el kell ismernie az alfa hím elsődleges jogosultságát a nőstényre, és egyetlen pillanatban sem szabad megfeledkeznie „vendég” mivoltáról.

Ha szóló hölgyet kívánsz meghódítani, szintén szükséges egy előzetes szemkontaktus, mert azért van olyan is, hogy reménytelen a helyzet. De ha ez megvolt, akkor tiéd a pálya! A legjobb, ha EREDETI vagy. Mielőtt égnek állna a hajad ettől a szótól, örömmel közlöm, hogy elég EGYSZER eredetinek lenned, aztán a receptet kisebb-nagyobb változtatásokkal nagyjából az összes nőnél és kb. életed végéig bevetheted. Találj ki valamit, ami kedves, figyelemfelkeltő és akár meglepő is lehet. Konkrét példával élve, tegnap este a Gloryban odalépett hozzám egy srác, és kb. 10 perc alatt felállított rólam egy elemzést a csillagjegyem meg aszcendensem alapján. Eredeti volt, velem foglalkozott, rólam beszélt, kedves volt, tehát mindent nagyon ügyesen csinált, és ha lett volna kémia is, meg nem lettem volna annyira fáradt, valószínűleg valamelyik kabinban kötöttünk volna ki.
De ha a Glorynál maradunk, mindkét fent említett esetben kiemelt tényező a gyorsaság. Just do it! Nincs mire várnod, ez egy mindössze néhány óráig nyitva tartó hely, amibe az előjátéktól az utójátékig mindennek bele kéne férnie, akár egymás után többször is.

Ha a Gloryn kívül udvarolnál, akkor higgy el nekem valamit: mi nők el fogjuk hinni amit mondasz, mert el akarjuk hinni.
Az egyik nagyon kedves glorys farkasnak - akinek csodás farka és pocsék udvarlási képessége van – egy hónapja tanítgatom, hogy mondja nekem azt: „Forró, szűk és bársonyos a puncid.” Jelentem, ma már a forró kivételével a másik két szót tökéletesen tudta, és kajakra mondom nektek, hogy még így is elhiszem neki, hogy én tanítottam... A következő havi projekt az lesz, hogy azt mondja nekem: „Soha nem találkoztam még olyan csodás puncival, mint a tiéd.” – és azt is el fogom hinni.

Összefoglalva: figyelj rá, kérdezz, hallgass, bókolj, majd kefélj!

A Gloryban talizunk, és ha olvastál, please dícsérd meg a melleim, és a legfontosabbat sose feledjétek: A pina hatalom!

 

Piroska

Piroska kalandjai a farkasokkal