Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piroska kalandjai a farkasokkal

2019. augusztus 23. 12:34 - Kolléga

Egyiptom

statue-golden-fashion-egyptian-ds.jpgAmikor a szeretőm elment, 5 hét múlva a férjem is elküldtem. Úgy döntöttem, ha már fáj, akkor hadd hatoljon csontomig a fájdalom. Nem bírom elviselni a langyos vizet soha többé. Egyedül akarok lenni, akár mindörökre, vagy azt a minőséget akarom, amit a szeretőm nyújtott. Kompromisszum nincs. Ezután jött 16 hónap a kereszten, lassú tűzön égve, minden létező szexualitást nélkülözve. Közben persze dolgoztam, megváltottam a világot, megnyertem egy nagy pályázatot, építettem a vállalkozásaim, azzal a belső elszántsággal, hogy ha Nő már soha többé nem lehetek, legalább gazdag legyek.

Aztán befizettem egy egyiptomi nyaralásra a kislányaimmal. Annyira nem gondoltam semmire, hogy sem csipkés alsóneműt, sem a sminkkészletem nem csomagoltam el. Úgy gondoltam, egy 5*-os szálloda biztonságos közegében a lányokkal közösen kicsit kipihenhetem magam és átgondolhatok mindent, ami az elmúlt időszakban történt velem.

De már a repülőgépen elkezdődött. A steward felnyársalt a tekintetével, olyan módon, hogy nem tudtam elfelejteni a tényt, miszerint nő vagyok. Aztán a szállodában folytatódott. A sráccal, aki a szobánkat tartotta rendben, és csodás hattyúkat formázott törölközőből, és pici virágokat szedett egy vizes pohárba nekünk a kertből minden reggel. A férfival, aki kencéket árult a szálloda bazárjában, és egészen a combom rejtekéig kente a testápolót egy óvatlan pillanatban. A szakáccsal, akinek az lett volna a feladata, hogy a helyi étkezési szokásokat bemutassa, de ehelyett egy bokor mögött mohón markolászta a melleim.

man-person-trunk-male-model-training-ds.jpgÉs aztán ott volt Ahmed. Ahmed, akihez viszont én mentem, mivel ő volt a masszőr. Az úgy volt, hogy azt nem tudtam, hogy a magunkfajta turistákat nem hagyják csak úgy pihenni a nyugágyakon, hanem mindenféle szolgáltatásokat a nyakunkba sóznak. Így jött, hogy befizetek egy „relaxáló” masszázsra. Soha, sehol nem voltam még masszázson, így eleve zavarban voltam, mikor elindultam az erre kijelölt épület felé.

Aztán amikor megláttam Ahmedet, aki masszírozni fog, még inkább zavarba jöttem. Egy két méter magas, gyönyörűséges, kreol bőrű, színizom férfiról volt szó. Azzal kezdte, hogy beküldött a szaunába 2 percre, hogy felforrósodjon a testem. Ott várt az ajtóban és megitatott velem egy pohár hideg vizet, majd bevezetett egy helyiségbe, és mondta, hogy egy perc múlva visszajön.

Feltételeztem, hogy ezt az egy percet arra kell felhasználnom, hogy levetkőzzek, de fogalmam sem volt, hogy mit kell tenni. Így zavaromban kibújtam a fürdőruhámból, majd körbecsavartam magam a fürdőlepedővel, és lehasaltam a masszázságyra. Ahmed nyilván röhögött rajtam magában mikor meglátott, majd kirázott a törölközőmből - így a találkozásunk első percében nagyjából mindent megtudott rólam - , és hozzákezdett...

hand-man-silhouette-people-girl-woman-ds.jpgIcipici, finom mozdulatokkal, a lábujjaimtól kezdve minden általam ismert és nem is ismert porcikám átmasszírozta. Cseppfolyóssá és engedelmessé váltam. Semmi mást nem akartam, csak hogy örökké tartson ez az egész. Aztán valami keményet éreztem a fejénél. A farka volt az. Automatikusan és engedelmesen mozdult a szám felé. Majd az ujjai…végre, végre a puncimat masszírozták belülről. Akkor már teljesen önkívületben voltam, és a legkevésbé sem tudatában, hogy Ahmed tulajdonképpen épp az állásával játszik.

Ana, Ana, Ana, szólogatott mikor hajlandó voltam visszatérni a Föld nevű bolygóra.

A hátralévő ÖSSZES napra befizettem masszázsra.

Piroska kalandjai a farkasokkal