Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piroska kalandjai a farkasokkal

2019. augusztus 23. 12:34 - Kolléga

Egyiptom

statue-golden-fashion-egyptian-ds.jpgAmikor a szeretőm elment, 5 hét múlva a férjem is elküldtem. Úgy döntöttem, ha már fáj, akkor hadd hatoljon csontomig a fájdalom. Nem bírom elviselni a langyos vizet soha többé. Egyedül akarok lenni, akár mindörökre, vagy azt a minőséget akarom, amit a szeretőm nyújtott. Kompromisszum nincs. Ezután jött 16 hónap a kereszten, lassú tűzön égve, minden létező szexualitást nélkülözve. Közben persze dolgoztam, megváltottam a világot, megnyertem egy nagy pályázatot, építettem a vállalkozásaim, azzal a belső elszántsággal, hogy ha Nő már soha többé nem lehetek, legalább gazdag legyek.

Aztán befizettem egy egyiptomi nyaralásra a kislányaimmal. Annyira nem gondoltam semmire, hogy sem csipkés alsóneműt, sem a sminkkészletem nem csomagoltam el. Úgy gondoltam, egy 5*-os szálloda biztonságos közegében a lányokkal közösen kicsit kipihenhetem magam és átgondolhatok mindent, ami az elmúlt időszakban történt velem.

De már a repülőgépen elkezdődött. A steward felnyársalt a tekintetével, olyan módon, hogy nem tudtam elfelejteni a tényt, miszerint nő vagyok. Aztán a szállodában folytatódott. A sráccal, aki a szobánkat tartotta rendben, és csodás hattyúkat formázott törölközőből, és pici virágokat szedett egy vizes pohárba nekünk a kertből minden reggel. A férfival, aki kencéket árult a szálloda bazárjában, és egészen a combom rejtekéig kente a testápolót egy óvatlan pillanatban. A szakáccsal, akinek az lett volna a feladata, hogy a helyi étkezési szokásokat bemutassa, de ehelyett egy bokor mögött mohón markolászta a melleim.

man-person-trunk-male-model-training-ds.jpgÉs aztán ott volt Ahmed. Ahmed, akihez viszont én mentem, mivel ő volt a masszőr. Az úgy volt, hogy azt nem tudtam, hogy a magunkfajta turistákat nem hagyják csak úgy pihenni a nyugágyakon, hanem mindenféle szolgáltatásokat a nyakunkba sóznak. Így jött, hogy befizetek egy „relaxáló” masszázsra. Soha, sehol nem voltam még masszázson, így eleve zavarban voltam, mikor elindultam az erre kijelölt épület felé.

Aztán amikor megláttam Ahmedet, aki masszírozni fog, még inkább zavarba jöttem. Egy két méter magas, gyönyörűséges, kreol bőrű, színizom férfiról volt szó. Azzal kezdte, hogy beküldött a szaunába 2 percre, hogy felforrósodjon a testem. Ott várt az ajtóban és megitatott velem egy pohár hideg vizet, majd bevezetett egy helyiségbe, és mondta, hogy egy perc múlva visszajön.

Feltételeztem, hogy ezt az egy percet arra kell felhasználnom, hogy levetkőzzek, de fogalmam sem volt, hogy mit kell tenni. Így zavaromban kibújtam a fürdőruhámból, majd körbecsavartam magam a fürdőlepedővel, és lehasaltam a masszázságyra. Ahmed nyilván röhögött rajtam magában mikor meglátott, majd kirázott a törölközőmből - így a találkozásunk első percében nagyjából mindent megtudott rólam - , és hozzákezdett...

hand-man-silhouette-people-girl-woman-ds.jpgIcipici, finom mozdulatokkal, a lábujjaimtól kezdve minden általam ismert és nem is ismert porcikám átmasszírozta. Cseppfolyóssá és engedelmessé váltam. Semmi mást nem akartam, csak hogy örökké tartson ez az egész. Aztán valami keményet éreztem a fejénél. A farka volt az. Automatikusan és engedelmesen mozdult a szám felé. Majd az ujjai…végre, végre a puncimat masszírozták belülről. Akkor már teljesen önkívületben voltam, és a legkevésbé sem tudatában, hogy Ahmed tulajdonképpen épp az állásával játszik.

Ana, Ana, Ana, szólogatott mikor hajlandó voltam visszatérni a Föld nevű bolygóra.

A hátralévő ÖSSZES napra befizettem masszázsra.

2019. augusztus 12. 20:33 - Kolléga

Hogyan udvaroljunk a gloryban és a gloryn kívül?

Útmutató férfiaknak Piroskától

Drága Uraim,

mivel úgy érzem, ez örök és hasznos téma, szeretnék nektek segíteni abban, hogy hogyan tudjátok leginkább becserkészni vagy megtartani a kiszemelt hölgyeket. Már csak azért is – bár nem akarok diszkriminatív lenni – de kissé úgy érzem, hogy a Gloryba járó farkasok között az udvarlás egy kicsit még nehezebb téma, mint általánosságban.

high-heels-espresso-red-high-passion-coffee.jpgTalán nem mindenki tudja, de tény, hogy Casanova nem azért dugott meg életében 5627 nőt, mert annyira szép férfi volt, hanem mert pontosan tudta mit szeretnének hallani a hölgyek, és eleget is tett ezen elvárásoknak. Tehát ha szeretnéd Casanova hódításainak számát minél inkább megközelíteni, akkor tanulj meg néhány alapvető szabályt, és máris nyert ügyed van!

Először is tisztázzuk a BÓK alapfogalmát: a bók nem azt jelenti, hogy igazat kell mondanod, hanem azt, hogy szépet kell mondanod, ami nem mindig fedi tökéletesen egymást. Példa: ha egy hölgy egy kicsit kancsal, de szépek a szemei, nem azt mondod neki, hogy „Kicsit kancsal vagy, de szépek a szemeid”, hanem csak annyit, hogy „Szépek a szemeid”. Nem bonyolult, és tulajdonképpen még igaz is.

Arra próbálj ráérezni, hogy mit szeret a nő saját magában, és arra erősíts rá! Én például mindig mélyen dekoltált ruhákban mászkálok és kidobom a melleim, tehát azt simán lehet dicsérni, mert büszke vagyok a halmaimra. Ha egy nő miniszoknyában érkezik, ájulj el a formás vádlijától, mert azt akarja megmutatni neked. Ha semmi olyan megnyerőt nem találsz a hölgyben, amit különösebb erőlködés nélkül tudnál füllenteni, akkor még mindig ott marad talonban az az opció, hogy az eszét dicsérd, de ezt lehetőleg legalább 10 perc beszélgetést követően, különben nem leszel hiteles.

A legszuperebb hódítási taktika egyébként, ha – akár egyetlen estére is – „beleszeretsz” az adott hölgybe. Ráhangolódsz, ráérzel, isteníted és a tenyereden hordod. Na, ennek egyetlen nő sem tud ellenállni. És hogy hogyan csináld? Odafigyeléssel. Ez egyébként a legkedvesebb gesztus amúgy is, amit egy másik emberrel tehetsz bármilyen szituációban. Hogy figyelsz rá és érdeklődsz iránta. A nők ezt különösen szeretik. Kérdezz sokat, hagyd beszélni és kibontakozni, és próbáld meg legalább a felét megjegyezni annak, amit mond, ha legalább középtávra (ami 2 hetes periódusnál hosszabb időtartam) tervezel, mert nincs annál bosszantóbb egy nő számára, mikor rájön, hogy a férfi semmit nem jegyzett meg érzelmes megnyílásából. És fordítva, nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor egy férfi felemleget egy általunk elejtett szót és megjegyzést.

girl-woman-hair-leather-dry-female-793903-pxhere_com.jpgHa a Gloryban ismerkedsz, első nagy kérdés, hogy párokhoz csatlakoznál vagy szóló hölgyhöz. Előbbi esetben – tapasztalt farkasok bevallása szerint – nem is a hölgy a leginkább meghódítandó, hanem a férfival kell „jóban lenni”. Nyilván egy szemkontaktus a kiszemelt hölgytagjával azért fontos, mert ha a nőnél nulla kémia van, akkor valószínűleg hiába minden. Azt, hogy férfiak hogyan haverkodnak össze egymással, én nem tudom, de ahogy a lelki szemeimmel elképzelem, a csatlakozó férfinak el kell ismernie az alfa hím elsődleges jogosultságát a nőstényre, és egyetlen pillanatban sem szabad megfeledkeznie „vendég” mivoltáról.

Ha szóló hölgyet kívánsz meghódítani, szintén szükséges egy előzetes szemkontaktus, mert azért van olyan is, hogy reménytelen a helyzet. De ha ez megvolt, akkor tiéd a pálya! A legjobb, ha EREDETI vagy. Mielőtt égnek állna a hajad ettől a szótól, örömmel közlöm, hogy elég EGYSZER eredetinek lenned, aztán a receptet kisebb-nagyobb változtatásokkal nagyjából az összes nőnél és kb. életed végéig bevetheted. Találj ki valamit, ami kedves, figyelemfelkeltő és akár meglepő is lehet. Konkrét példával élve, tegnap este a Gloryban odalépett hozzám egy srác, és kb. 10 perc alatt felállított rólam egy elemzést a csillagjegyem meg aszcendensem alapján. Eredeti volt, velem foglalkozott, rólam beszélt, kedves volt, tehát mindent nagyon ügyesen csinált, és ha lett volna kémia is, meg nem lettem volna annyira fáradt, valószínűleg valamelyik kabinban kötöttünk volna ki.
De ha a Glorynál maradunk, mindkét fent említett esetben kiemelt tényező a gyorsaság. Just do it! Nincs mire várnod, ez egy mindössze néhány óráig nyitva tartó hely, amibe az előjátéktól az utójátékig mindennek bele kéne férnie, akár egymás után többször is.

Ha a Gloryn kívül udvarolnál, akkor higgy el nekem valamit: mi nők el fogjuk hinni amit mondasz, mert el akarjuk hinni.
Az egyik nagyon kedves glorys farkasnak - akinek csodás farka és pocsék udvarlási képessége van – egy hónapja tanítgatom, hogy mondja nekem azt: „Forró, szűk és bársonyos a puncid.” Jelentem, ma már a forró kivételével a másik két szót tökéletesen tudta, és kajakra mondom nektek, hogy még így is elhiszem neki, hogy én tanítottam... A következő havi projekt az lesz, hogy azt mondja nekem: „Soha nem találkoztam még olyan csodás puncival, mint a tiéd.” – és azt is el fogom hinni.

Összefoglalva: figyelj rá, kérdezz, hallgass, bókolj, majd kefélj!

A Gloryban talizunk, és ha olvastál, please dícsérd meg a melleim, és a legfontosabbat sose feledjétek: A pina hatalom!

 

Piroska

2019. július 11. 13:02 - Kolléga

Piroska gondolatai... Az óvszer használatáról a Gloryban

(Annyit hozzátennénk, hogy a pultban mindig kapható!)

Kedves Uraim, mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy olyan kategória nincs, hogy „A nő engedte.” A nő nem ENGEDI, hogy óvszer nélkül hatolj belé. Esetleg nem látja, hogy anélkül hatolsz belé, vagy túl sokat ivott, vagy valamilyen egyéb okból (mert mondjuk felül egy másik férfira koncentrál) figyelmetlen és kiszolgáltatott. A nőnek SOHA nem érdeke, hogy Te óvszer nélkül hatolj belé, ugyanis:
Nem akar tőled kisbabát, AIDS-et, gombát, hepatitist, és semmilyen más finomságot vagy nemi betegséget elkapni.

NEKI ugyanolyan jó, ha van rajtad óvszer, vagy ha nincs, az ő örömérzetét ez nem befolyásolja, tehát alapvető érdeke, hogy legyen rajtad.

NEKED lehet, hogy nem olyan jó óvszerben, de erre találták ki a Barátnőt, Élettársat, Feleséget. Tudod, akinek virágot viszel, vacsorát főzöl, gondoskodsz róla, meghallgatod a problémáit.

Ha ennyi energiát nem akarsz feccölni egy nőbe, azért hogy szexhez juss, akkor legalább az alapvető normákat tartsd tiszteletben, és még csak MEG SE KÉRDEZD ezen a helyen, hogy használd-e a gumit? Használd! EZ ITT NEM KÉRDÉS!

Ti meg, többi srácok, akik látjátok hogy valaki ezt teszi, szóljatok, és soha ne nézzétek szótalanul végig!! Akarjátok, hogy hozzám hasonló nők mászkáljanak le erre a helyre? Egyre többen? Akkor teremtsétek meg számunkra a minimális biztonsági feltételeket és ne sodorjatok minket feleslegesen veszélybe.

Köszönöm,
Piroska

2019. július 01. 19:54 - Kolléga

Szamakutrának

Egy nicknév vagy az üzenőfalról, nem több. Egy srác vagy csupán a sok közül, aki csak a virtuális térben mer jelen lenni, és a valóságban pedig NEM MER ÉLNI. Mégis megihlettél, mert elgondolkoztam rajtad.

Mondd, hogy telt a legutolsó szülinapod? Várj, megtippelem. A sarki cukrászdából hoztátok a dobos tortát, körbeülted a családoddal, és rezignáltan vetted tudomásul, hogy eltelt egy újabb év. Egy év, amelyből még Tarantino se tudna összerakni a legnagyobb erőfeszítéssel sem egy olyan 10 perces filmkockát, ami izgalmas. Elalszol saját magadon.

Fősulis koromban volt utoljára unalmas pasim. Annyira dühített a semmilyensége, hogy álmában felé guggoltam a szépen vetett ágyban, és lepisiltem a hátát. Aztán inkább elkezdtem élni.

Az én utolsó születésnapom - idén januárban - Dubaiban a JBR legmenőbb, több szintes klubjában zajlott. Francia pezsgőt vedeltem és három néger sráccal táncoltam hajnalig, akik közül az egyiket kineveztem a férjemnek (ez természetesen nem gátolt meg abban, hogy a legjobb barátját kérjem szülinapomra). És hogy legyen tejszínhab is a tortámon, a végén még elintéztem, hogy egy arab srác vigyen ki a reptérre, egy olyasfajta, aki a napi 10-12 óra munka után még 2-3 órát izzad a konditeremben, mert nem tud mit kezdeni a tesztoszteronnal, ami szinte felrobbantja a hatalmas és elképesztően izmos testét. Útközben kétszer húzódtunk le egy elhagyatott útra, hogy a hatalmas terepjáró elsötétített ablakai mögött még megkapjam a magamét. (Külön izgalmas volt, hogy a helyi hatóságok vélhetően meglincseltek volna minket, ha rajtakapnak.)

De mivel idén minden nap születésnapom van (mert úgy döntöttem), számtalan élménnyel ajándékozom meg magam. Szerencsére sok mindennek tudok örülni, és elég szabad is vagyok ahhoz, hogy ezt megtehessem. Ja, mert úgy is döntöttem, hogy szabad leszek.

piroska.pngTudod, mi mindannyian, minden reggel egy szikla peremén guggolva ébredünk. Az alattunk lévő, sziklává keményedett szarkupacot mi magunk gyúrtuk össze ezer apró dologból. Neveltetésből, a szüleink félelmeiből, amelyet a sajátunkká tettünk, frusztrációból, fájdalmakból, csalódásokból. Mindenkinek más méretű a sziklája, de egy dologban azonosak vagyunk: megtehetjük, hogy leugrunk róla. Igen, ha elrugaszkodsz, pofára eshetsz. Minden nap. Belemehet a bogár a szemedbe. Ezer váratlan dolog történhet veled, miközben pörögsz a levegőben, de tudod: ezért jöttél ide, erre a Föld nevű bolygóra. Hogy repülj. Minden kibaszott nap. És az minden kockázatot megér.

Nálam többet kevesen foglalkozhattak személyiségfejlesztéssel. Éveken keresztül könyékig vájkáltam magamban, hogy pontosan megértem a mozgatórugóim. A tudásom esszenciája, amit szeretnék neked és mindenkinek átadni, és szívből remélem, hogy átjön: Itt semmi komoly nem folyik! Minden, ami miatt halálra görcsölöd magad, végtelenül múlandó és felesleges. Nem lenne más dolgod, mint elrugaszkodni, minden reggel, felfeküdni a hátára, és hagyni, hadd vigyen.

Hajrá!

2019. június 26. 10:57 - Kolléga

Hogyan működik a Glory?

piroska1.jpgDrága Uraim,

és cinkostársaim a bűnben, nem csak hogy értem, hogyan működtök, hanem már át is vettem a szokásaitok. Tehát most elmondom, hogyan működik valójában a Glory, és milyen fajta emberek járnak oda. Vannak először is a régi, vagyis törzsvendég farkasok, belőlük két típus van:

1. Félénk Farkasok – ők azok, akik már régóta lejárnak a Gloryba, de mindig csak az előre bejelentkezett, a honlapon látható hölgyeket támadják. Nem igazán ismerkednek, beszélgetnek, más nőket nem kerülgetnek. Megvárják hogy sorra kerüljenek, aztán hamarosan haza is indulnak – arra tippelek, hogy ők a tisztes családapák, akiknek hamar fellövik a pizsamát, vagy pedig olyan, önbizalomhiányban szenvedő férfiak, akik azt gondolják, más nőknél nem lenne esélyük. (Pedig de. Hónapok óta gyönyörködök egy félénk farkasban, többször végignéztem már irigykedve, ahogy a fellépőkkel szexelt.)

2. Ínyenc Farkasok – a nem félénk törzsvendég farkasok előbb-utóbb akaratlanul is ínyenccé válnak. Ez azt jelenti, hogy már nem a gang-bangért jönnek, hanem a friss húsért. Két fajta puncit különböztetünk meg ugyanis a Gloryban: van a FIX punci, ők a gangbangos hölgyek, de akár már én is annak számítok, mivel több hónapja lejárok, és aki rászánt pár minőségi percet az udvarlásra, annak nagyjából megvoltam, így megszokottakká váltunk. Illetve van a VÁLTOZÓ punci. Ez a váratlanul és egyedül betoppanó hölgyek (ez azért ritka), illetve az új párok nőtagjai. Alapvető szabály, hogy a VÁLTOZÓ punci mindig felette áll a FIX puncinak. Mert hát a lényeg a vadászat. A lényeg, hogy friss húsba mélyeszthessük a karmainkat, folyton új élményeket hajszolva. Teljesen mindegy, hogy az adott pár hölgy tagjának esetleg közel sem olyan megnyerő a külseje mint nekem, itt tényleg az számít, hogy ki a friss hús, mert mindig az a legizgalmasabb. Az ínyenc farkasok már nem mindenáron akarnak valamit, nagyon szeretnek iszogatni a bárpultnál, beszélgetnek, lejönnek a társaság és az ismerősök miatt is.

És hát, mint az előbb is említettem, vannak a friss húsok. Az először letévedő férfiak, párok, nők. Mindannyian őket szeretjük a legjobban. Én ínyenc farkassá váltam női változatban, és már én is az ajtót lesem, hogy vajon ki téved be aznap? A péntek-szombatok majdnem mindig tartogatnak valami érdekes meglepetést. Az én legnagyobb gyengém, hogy odavagyok a szép fiúkért. A magas, vékony, inas srácokért, akik nem kondizták halálra magukat, de valami természetes módon van rajtuk némi izom. Kidagadnak az erek az alkarjukon, illatosak és a hajukat rövidre borotválják. Rendkívül jó esetben még beszélgetni is lehet velük. Azt hiszem, sosem fogom (vagy nem akarom) megtanulni, hogy ők a legbénábbak az ágyban, tehát újra és újra adok nekik esélyt.
A Gloryban a külső tényleg másodlagos. Kifejezetten izgató időnként olyan férfiakkal lefeküdni, akit normál esetben az utcán is óvatosan kikerülnék. És néha kifejezetten izgató olyan szépfiúkkal, akik valószínűleg szintén nem állnának szóba velem normál körülmények között.

Tehát, nekem vannak a „férjeim”, a FIX farkasok, akikkel kiszámíthatóan jó a szex, már ismerik valamelyest a testem, és biztonságot jelent számomra a jelenlétük. De a legjobban én is vadászni szeretek, férfiakra és nőkre egyaránt. A kedvenc vadász dumám, hogy épp válás után vagyok, kissé traumatikus állapotban, és mielőtt újra elköteleződnék egy komoly kapcsolatban, gondoltam kiélem magam egy kicsit. Ezt olyan hihetően adom elő, hogy néha még magam is elhiszem.

A legjobb bulik sosem a küzdőtéren zajlanak. A spontán történések a legizgalmasabbak. Talán az volt eddig a csúcs élményem, amikor Ribit néztem szeretkezés közben, pedig akkor csak csendes szemlélődő voltam. Vagy mikor két kedvenc férjemmel alakítottunk egy fergetegeset a galérián, valamikor hajnali négy körül, egészen reggelig.

Egy dolgot mindenkinek meg kell tanulnia, aki a Gloryba jár, legyen akár férfi, akár nő: egyszer hopp, máskor kopp. Ha görcsösen akarod hogy legyen egy szenzációs estéd, akkor nagyjából borítékolható hogy nem fog összejönni. Amikor csak odamész, jól érzed magad, sodródsz az árral, ismerkedsz, beszélgetsz, iszogatsz, abból viszont csodás izgalmak tudnak kikerekedni.

Ha nő vagy, helyre kell tenned a fejedben, hogy itt nagyjából egyetlen farkas sem fogja megkérdezni tőled, hogy mi volt a jeled az oviban. Mivel a nők többsége érzelmi alapon szeret szexelni (ezt egy női magazinból idézem, nem saját vélemény…), ezért ezen okból kifolyólag ők vélhetően a közeljövőben sem fogják túl nagy számban látogatni a helyet.

Ha férfi vagy, akkor azt kell helyre tenned magadban, hogy ez egy olyan hely, ahol meglehetősen többen vannak a férfiak, mint a nők, tehát ha a sarokban iszod a kóládat, nagy valószínűséggel nem fog történni veled semmi.
Ha pár vagytok, arra számíthattok, hogy a másik élvezni fogja. Kivételesen nem veled. És ennek látványára érdemes előre tréningezned magad lelkiekben, ha ezt a játékot valóban ki szeretnéd próbálni. De hát miért is ne? A legjobb párok véleményem szerint nem megfosztják, hanem megajándékozzák magukat és a másikat újabb és újabb élményekkel.

Ha valaki nem tudná még hol is van a Glory, itt megtalálja az infókat: www.glorycafe.hu


És a végére, csak megszokásból, de már úgyis tudjátok: A PINA HATALOM!


Piroska

2019. június 25. 10:49 - Kolléga

Puskin helyett csak úgy

Puskinról szerettem volna mesélni, valami olyasmit, hogy ha magyar lenne és középkorú, akkor vélhetően minden este a Glory pultját támasztaná és igyekezne minden betévedő nővel mélyebb ismeretségbe kerülni, amit lehengerlő stílusának köszönhetően szerintem meg is oldana. Aztán meg hazamenne, és a világirodalom legromantikusabb alkotásait írná, mert Puskin sem volt rosszabb, sem jobb, mint más férfiak, hanem úgy általában: Férfi. 

De annyira magasröptű volt az eszmefuttatásom, hogy már én magam is untam, még mielőtt leírtam volna, így hát nem tettem. Mindenesetre a lényege valami olyasmi, hogy a Férfiaknak szükségük van EGY nőre, akit idealizálnak, és további 3 milliárdra, akit potenciálisan megdughatnak. (Persze az EGY-et is meg akarják, de az más kategória, azt szeretkezésnek hívjuk.)

Ezért járunk a Gloryba, a maradék népességért, és ilyen szempontból talán túlságosan is férfi aggyal rendelkezem, mert én meg szeretném a világ majd összes péniszét magamba fogadni mielőtt meghalnék, és mivel ez egyesével még roppant fiatal korom ellenére is sokáig tartana, szükségem van a folyamat gyorsítására.
Szóval, több mint 3 hónapja Gloryba járó „törzsvendégként” általában már azzal a pökhendiséggel megyek le, hogy nem tud újat mutatni a hely, de aztán mindig kiderül, hogy mégis.

Persze már nem az izgat, ami a „küzdőtéren” történik, hanem az ott megforduló emberek sokszínűsége. Például lenyűgözött kedden az a hölgy, aki olyan gátlástalanul élvezte a férfiakat, amire azt hittem csak én vagyok képes (jóvanna), és nagyon jó volt nézőként ücsörögni a lépcsőn és figyelni, ahogy a bárszékről a földre spriccel a nedvesség a puncijából. Imádtam, ahogy megmondta a körülötte álló férfihadnak, hogy hogyan szereti, és ahogy irányította az eseményeket úgy, hogy számára a legjobb legyen. (Ribi, remélem, látlak még, ha más nem, legalább gyönyörködni szeretnék benned…)

Nagyon jó volt tegnap hajnal kettő körül színjózanon fedetlen keblekkel táncolni hülye zenékre Maryvel, és különösen tetszett, hogy Mary két elejtett mondatával alátámasztotta, hogy milyen okos, és hogy mennyire hasonlóan gondolkozik az élet nagy dolgairól, mint én (miközben valószínűleg a hétköznapjaink elég eltérőek).
Azt is nagyon szeretem, hogy gyakran találkozok olyan férfiakkal, akik meglepnek valami okból. Például, az a tegnap esti srác, aki belement az ötletembe. Ugyanis kitaláltam, hogy játsszuk azt, hogy első randin még nincs szex, ezért, bár elvonultunk egy órára a kabinba, csak pettingeltünk (bocs, de nem jut eszembe jobb szó). Most azért eléggé izgat a dolog, hogy lesz-e második randi, és látom-e még valaha, ha már ilyen hülyeséget találtam ki hogy nem fekszem le vele, pedig nagyon kívántam….

De mivel játszani a legjobb dolog a világon, főleg ha akad hozzá partner, meghagyom magamnak az izgulás jogát. Addig is gyertek játszani a Gloryba, és sose feledjétek: A pina: hatalom…

Piroska kalandjai a farkasokkal